Vi ligger hånd om den sidste detalje

El-Arbejde

Står du og mangler en elektriker til dine traditionelt el-opgaver? Her hos El Rammeteknik står vi klar til at hjælpe dig med dit el-arbejde. Vi udfører en bred vifte af traditionelt el-arbejde med flair for den gode løsning til dine behov.

El arbejde til

Vi har 8 års erfaring inden for udførsel af traditionelt el arbejde. Vi har den rette knowhow til at udføre et arbejde af høj kvalitet. Vi arbejder effektivt og lægger stor vægt på at udføre et slutresultat, hvor der er taget højde for dine behov.

Hos os for du den gode service fra start til slut og det gælder for alle de arbejdsopgaver vi arbejder med. Da vi ikke er autoriserede el-installatører er vi også billige i vores priser. Derved skal du ikke bekymre dig om en dyr regning.

Hvis du har en krævende el-opgaver, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi finder i samråd med dig og vores samarbejdspartnere, den rette løsning på det som du skal have udført.

8 års Erfaring
Fleksibilitet & kvalitet
Samarbejdspartnere

Kontakt os i dag


    Prøv os - mærk forskellen

    El arbejde i hjemmet

    Der er mange el opgaver i hjemmet hvor det vil være nemmere at få en elektriker til at udfører det. Med vores 8 års erfaring udfører vi effektiv løsning, som bygger på kvalitet og dine behov.

    De opgaver vi har udført utallige gange kan du se nedenfor.

    Få Nyt Liv i Dit Hjem med El-Renovering

    Der er mange som selv prøver kræfter med dette her, men ender ofte ud i at leve forkerte løsninger eller bruger for lang tid på det.

    F.eks. er lysdæmpning til LED belysning opgave at udføre selv. Hvis der ikke kommer den rigtige korrespondance gennem strømmen, kan lyset stå og flimre når det bliver dæmpet. Vi har det rigtige udstyr og en dybdegående erfaring for mange forskellige løsninger.

    Vi sikrer dig en veludført løsning, som er tilpasset dine behov. Vi arbejder effektivt og professionelt og hos os er du garanteret et resultat som virker perfekt.

    Varieret frokostordning fra madkonceptet

    Priser på el arbejde

    Vi arbejder ud fra et vores priser skal kunne imødekomme alle.

    Vores priser på el arbejde har derfor en fornuftig pris, hvor du slipper for en dyr regning.

    I og med vi ikke er autoriserede el-installatører, kan vi således lave el arbejde til en billig pris. Vi tilbyder lave priser til høj kvalitet.

    Kvaliteten er i højsædet og vi gør langt for at tilfredsstille alle vores kunder. Vores 8 årige erfaring giver dig en unik mulighed for at få en kompentent elektriker til en god pris.

    Kontakt os for et godt tilbud

    Skal vi hjælpe dig med at udskifte, montere eller opsætte din el opgave på bedste vis, med en professionel udførsel til en fornuftig pris. Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 49 40 49 78 eller på mail: info@elrt.dk Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

    Vi vender tilbage på din henvendelse allerede inden for 24 timer.

    Indhent et tilbud