Vi ligger hånd om den sidste detalje

Elektriker - Albertslund

Er du på udkig efter en troværdig og dygtig elektriker i Albertslund?
Så behøver du ikke lede længere. Hos El Rammeteknik har vi mange års erfaring med traditionelt el-arbejde, og kan derfor hjælpe dig med alt lige fra installation af varmepumper til reparation af elektriske fejl, som fx kortslutninger og overspænding.
Vi er desuden specialister i rammer til stikkontakter, hvor vi kan skabe unikke og smukke løsninger, som bringer nyt liv til dine stikkontakter og til hele din bolig.

Din lokale elektriker i Albertslund

Hos El Rammeteknik ønsker vi at være din lokale elektriker i Albertslund, og din fortrukne samarbejdspartner, når du har elektriske udfordringer, som kræver hjælp fra en erfaren og dygtig elektriker.

Med base i Smedeland 7 i Glostrup, under et kvarters kørsel fra Albertslund, kan vi hurtigt rykke ud, hvis du står med et elektrisk problem, som kræver handling nu og her. Udover Albertslund, kører vi også på resten af Sjælland, herunder naturligvis Hovedstaden.

Hos EL Rammeteknik udfører vi både el-opgaver for private og erhverv samt offentlige institutioner i Albertslund og omegn. Vi har mange års erfaring med el-arbejde, og kan derfor hjælpe dig uanset hvilken opgave, du står med.

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi kommer gerne ud til dig og hjælper dig med en lille elektriker-opgave som fx udskiftning af stikkontakter og afbrydere, installation af udendørsbelysning og installation af diverse eldrevne apparater. Men vi kan også være behjælpelige med større el-opgaver, som fx el-renovering i ældre boliger eller større elinstallation i nybyg.

Vi er din elektriker i Albertslund, men dækker også nærområdet som fx Glostrup, Ballerup, Taastrup, Herlev, Vallensbæk og andre omkringliggende byer. 

Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din elektriske udfordring.

8 års Erfaring
Fleksibilitet & kvalitet
Samarbejdspartnere

Kontakt os i dag


  Prøv os - mærk forskellen

  El arbejde i hjemmet

  Der er mange el opgaver i hjemmet hvor det vil være nemmere at få en elektriker til at udfører det. Med vores 8 års erfaring udfører vi effektiv løsning, som bygger på kvalitet og dine behov.

  De opgaver vi har udført utallige gange kan du se nedenfor.

  El-arbejde til lav pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten

  Hos El Rammeteknik har vi flere års erfaring i elektrikerfaget. Vi har udført mange forskelligartede opgaver for et væld af kunder i Albertslund og omegn. Vi holder os altid up-to-date med de nyeste teknologier og tendenser inden for faget, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Til trods for dét, så tilbyder vi elektrikerarbejde til særdeles konkurrencedygtige priser, uden at du går det mindste på kompromis med kvaliteten.

  Vi er en moderne elektriker i Albertslund, som altid har kunden i centrum. Vi har fokus på tryghed, tillid, kvalitet og på det nære og tætte samarbejde. Vi tror nemlig på, at vi skaber de bedste løsninger og resultater, når vi har en tæt dialog og et tæt samarbejde med vores kunder. Derfor byder vi også altid gerne ind med løsnings- eller forbedringsforslag, på den opgave, du skal have udført.
  Har du brug for en billig, kompetent og kvalitetsbevidst elektriker i Albertslund eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os. Så finder vi en løsning på det, du har brug for. Vi glæder os til at høre fra dig og til at samarbejde med dig!

  Indhent et tilbud