Vi ligger hånd om den sidste detalje

Elektriker - Ballerup

Er du på udkig efter en elektriker i Ballerup, som kombinerer faglig dygtighed med troværdighed og unik service? Så er det El Rammeteknik, du skal vælge.
Vi er din lokale elektriker i Ballerup, og garanterer høj kvalitet og hurtig respons på din henvendelse – uanset opgavens størrelse. Vi er eksperter i alt fra basale elinstallationer til high-end el-løsninger.
Uanset hvilken el-udfordring, du står med, sørger vi for at løsningen er tilpasset til netop din situation.

Vi udfører alle former for el-arbejde i Ballerup

Som din lokale elektriker i Ballerup, kører vi dagligt ud og servicerer både private og virksomheder i Ballerup og omegn. Med base i Glostrup, under et kvarters kørsel fra Ballerup, kan vi hurtigt rykke ud til dig, hvis du står med et el-problem, som kræver handling nu og her.

Vi hjælper både private, erhverv og offentlige institutioner med alt fra mindre opgaver, som fx installation af stikkontakter, til større projekter, som fx el-renovering og ny el til huse, kontorer, lejligheder mfl. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Med flere års erfaring i elektrikerfaget, kan vi også tilbyde rådgivning inden for den el-tekniske verden, så du får den helt rigtige løsning.

Vi er lokalt forankret som elektriker i Ballerup, og gør altid vores bedste for at hjælpe dig med det, du står overfor, hvad end det er installation af varmepumpe, solceller, ladestander eller noget helt andet.

8 års Erfaring
Fleksibilitet & kvalitet
Samarbejdspartnere

Kontakt os i dag


  Prøv os - mærk forskellen

  El arbejde i hjemmet

  Der er mange el opgaver i hjemmet hvor det vil være nemmere at få en elektriker til at udfører det. Med vores 8 års erfaring udfører vi effektiv løsning, som bygger på kvalitet og dine behov.

  De opgaver vi har udført utallige gange kan du se nedenfor.

  Vi har altid kunden i centrum

  Hos El Rammeteknik sætter vi en ære i glade kunder. Vi stopper ikke før du er 100% tilfreds med det arbejde, vi har udført. Hos os er et ord et ord og aftaler noget, der bliver overholdt. Vi kommer altid til den aftalte tid og er omhyggelige med at gøre vores arbejde grundigt første gang.
  Med andre ord så er den gode kundeoplevelse helt central hos os. Vi gør alt, hvad vi kan, for at give vores kunder en god service – gennem hele processen. Det værende lige fra den første kontakt, til det færdige resultat.

  Vi gør derfor også meget ud af, at have en god og løbende dialog med vores kunder, så du altid ved, hvad vi laver – og hvorfor. Vi tror nemlig på, at det er i et tæt samarbejde med dig, at vi sammen skaber de bedste resultater.

  Inden vi går i gang, drøfter vi altid mulige løsningsforslag med dig, så du får det bedst mulige resultat. Du vil blive mødt med åbenhed, nysgerrig og høj faglig kompetence.

  Vi er en moderne elektriker i Ballerup, som sørger for at holde os up-to-date med de nyeste trends og tendenser inden for faget, så vi kan tilbyde vores kunder de nyeste og smarte løsninger.

  Vi har særlig stor viden om stikkontakter og rammer til stikkontakter, som vi har valgt at specialisere os inden for. Vi kan derfor tilbyde din bolig, virksomhed eller offentlige institution unikke løsninger, som ikke blot vil give dine stikkontakter nyt liv, men vil give hele boligen et designmæssigt løft.

  Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din el-udfordring.

  Indhent et tilbud