Vi ligger hånd om den sidste detalje

Elektriker - Herlev

Skal du bruge en elektriker i Herlev? Så kan vi hjælpe dig! Hos El Rammeteknik har vi flere års erfaring med elektrikerfaget, og løser alle tænkelige el-opgaver.
Vi servicerer både private, erhverv og kommunale institutioner i Herlev og omegn, men kører også gerne længere. Vi har fokus på skræddersyede kvalitetsløsninger, hvor du som kunde altid er i centrum.
Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din el-opgave.

Alsidig elektriker i Herlev og omegn

Hos El Rammeteknik klarer vi alle opgaver inden for elektrikerfaget. Vi løser både traditionelle el-opgaver, som fx installation af stikkontakter, installation af elektriske apparater, installation af indendørs- og udendørsbelysning, installation af sikkerhedssystemer, fejlfinding og gennemgang af elinstallationer, installation af varmepumper og meget, meget mere. Vi løser dog også større og mere komplekse el-opgaver, som fx komplet el-renovering af private boliger, kontorer eller offentlige bygninger. Vi kan kort sagt hjælpe dig med alle el-opgaver, store som små, i Herlev og omegn.

Vi er særligt specialiserede i rammer til stikkontakter, hvor vi kan tilbyde helt unikke løsninger, som ikke bare vil give dine stikkontakter nyt liv, men hele din bolig. Vi har en dybdegående viden om stikkontakter, herunder rammer, og kan således give dig kompetent rådgivning og vejledning, så du får en løsning, der passer perfekt til lige præcis din bolig og din personlige smag.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på installation af nye stikkontakter, eller en anden elektrikeropgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

8 års Erfaring
Fleksibilitet & kvalitet
Samarbejdspartnere

Kontakt os i dag


  Prøv os - mærk forskellen

  El arbejde i hjemmet

  Der er mange el opgaver i hjemmet hvor det vil være nemmere at få en elektriker til at udfører det. Med vores 8 års erfaring udfører vi effektiv løsning, som bygger på kvalitet og dine behov.

  De opgaver vi har udført utallige gange kan du se nedenfor.

  El Rammeteknik – din lokale elektriker i Herlev

  Med base i Glostrup, kun ca. 15 minutters kørsel fra Herlev, er vi din lokale elektriker i Herlev. Vi kan hurtigt rykke ud, hvis du står med et akut el-problem, som skal løses her og nu. 

  Vi servicerer dog hele Nordsjælland og Vestegnen, herunder Hvidovre, Brøndby, Vallensbæk, Ishøj, Helsingør, Hillerød, Hørsholm mfl. Vi kører på hele Sjælland, så uanset hvor du bor, har vi mulighed for at hjælpe dig.

  Som en moderne elektriker, følger vi naturligvis nøje med i udviklingen inden for vores fag, og er derfor altid up-to-date med de nyeste trends og tendenser, så vi kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Vi kan bl.a. hjælpe dig med installation af forskellige smart-home-løsninger, som gør det muligt for dig at styre belysning, gardiner, temperatur og meget mere i dit hjem direkte fra din smartphone.

  Vi har altid dig som kunde i centrum, når vi udfører el-opgaver, så du får en løsning, der passer til lige præcis dine behov og ønsker. Derfor vægter vi et tæt samarbejder med vores kunder højt. Vi tror nemlig på, at det er sådan, vi sammen skaber de bedste resultater.

  Vi byder også gerne ind med løsningsforslag, råd og vejledning til din opgave eller projekt. Med vores mangeårige erfaring i branchen, har vi et indgående kendskab til hvad der fungerer godt og hvordan forskellige opgaver kan løses på bedst mulig vis

  Som din elektriker i Herlev står vi klar til at hjælpe dig, uanset dine behov og ønsker.

  Indhent et tilbud