Vi ligger hånd om den sidste detalje

Elektriker - Rødovre

Er du på udkig efter en elektriker i Rødovre? Så er du kommet til det rette sted! El Rammeteknik er din lokale elektriker i Rødovre. Vi udfører alle former for el-arbejde for både private, erhverv og offentlige institutioner i Rødovre og omegn.

Vi er din lokale elektriker i Rødovre

Hos El Rammeteknik ønsker vi at være din lokale elektriker i Rødovre. Med base i Glostrup, under 10 minutters kørsel fra Rødovre, kan vi hurtigt rykke ud til dig, hvis du står med et akut el-problem, som kræver hjælp fra en dygtig elektriker.

Der er mange fordele ved at vælge en lokal elektriker i Rødovre. For det første er det billigere at bruge en elektriker fra lokalområdet som os, da du dermed sparer penge på transport. For det andet betyder det også, at du nemt og hurtigt kan få fat på os, da du ikke skal vente på, at vi kommer langvejsfra. Og for det tredje er der den fordel, at vi kender området og dermed også de lokale leverandører og andre entrepriser, hvis der skulle blive behov for dét.

Endelig er der selvfølgelig den fordel, at vi som din lokale elektriker i Rødovre, ønsker at opbygge en tæt relation til vores lokale kunder, som vi selvfølgelig yder en ekstra god service.
Skulle der opstå noget, efter du har haft besøg af os, er det nemt for både os og dig, at følge op på problemet, da vi kun er 10 minutter væk.

8 års Erfaring
Fleksibilitet & kvalitet
Samarbejdspartnere

Kontakt os i dag


  Prøv os - mærk forskellen

  El arbejde i hjemmet

  Der er mange el opgaver i hjemmet hvor det vil være nemmere at få en elektriker til at udfører det. Med vores 8 års erfaring udfører vi effektiv løsning, som bygger på kvalitet og dine behov.

  De opgaver vi har udført utallige gange kan du se nedenfor.

  Alsidig elektriker i Rødovre, som leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser

  Hos El Rammeteknik udfører vi alle former for el-arbejde for både private og erhverv i Rødovre og omegn. Vi kan både hjælpe dig med mindre el-opgaver, som fx installation af stikkontakter, udskiftning af lysarmatur, installation af varmepumper, el-radiatorer, udendørsbelysning og meget, meget mere. Vi kan også hjælpe med større og mere komplekse el-opgaver, som fx komplet el-renovering, udskiftning af el-panel mm.

  Uanset hvad du har brug for hjælp til, om det er en stor eller lille opgave, leverer vi altid kvalitetsarbejde, til priser, der er til at betale. For os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi hjælper desuden også gerne med vedligeholdelse og reparation af diverse elinstallationer, som fx klimaanlæg, alarmer, belysning mm.

  Vi har specialiseret os i stikkontakter og rammer til stikkontakter, hvor vi kan tilbyde helt unikke løsninger, som med garanti vil give dine gamle stikkontakter et frisk og moderne pust.
  Vi bestræber os altid på, at imødekomme dine ønsker, så du får netop den løsning, der passer til dit behov, krav og budget. Derfor er det vigtigt for os, at have et tæt samarbejde med vores kunder og en løbende dialog, så du ved præcis, hvad vi laver og hvorfor.

  Vi er en moderne elektriker, som altid har fingeren på pulsen med de nyeste trends og tendenser inden for faget, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste og mest moderne løsninger på markedet.
  Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på din el-udfordring, så tøv ikke med at kontakte os, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

  Indhent et tilbud