Vi ligger hånd om den sidste detalje

Elektriker - Taastrup

Står du og mangler en dygtig og pålidelig elektriker i Taastrup eller omegn, så kan vi hos El Rammeteknik hjælpe dig.
Vi løser alle dine el-tekniske udfordringer hurtigt og effektivt til konkurrencedygtige priser, men uden at du går det mindste på kompromis med kvaliteten. Vi er altid parat til at udføre både små og store hasteoplever eller større projekter. Så uanset hvad du har brug for hjælp til, kan vi træde til.
Vi holder til i Glostrup, under 20 minutters kørsel fra Taastrup, så vi kan hurtigt rykke ud til dig, hvis du står med en el-udfordring, som skal løses hurtigt. Vi dækker dog hele Nordsjælland og Vestegnen, hvor vi udfører opgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Derfor skal du vælge os som din elektriker i Taastrup

Hos El Rammeteknik ønsker vi at være din foretrukne lokale elektriker i Taastrup. Men hvorfor skal du vælge os? Det skal du fordi, at vi er en moderne elektrikervirksomhed med et stærkt fokus på god kundeservice. Vi prioriterer et tæt samarbejde og en løbende dialog med vores kunder højt, så du altid ved, hvad vi er i gang med og hvor langt vi er. 

Du er med andre ord med i hele processen. Det er nemlig vigtigt for os, at du er 100% tryg. Vi tror på, at når vi har en tæt dialog, så skaber vi de bedste resultater. Når du vælger os, får du med andre ord en elektriker, som vægter den nære relation højt.

Derudover betragter vi os som en moderne elektrikervirksomhed, som sørger for at holde sig opdateret med den nyeste viden inden for vores felt, så vi altid kan tilbyde vores kunder de smarteste og bedste løsninger.

Vi har særligt specialiseret os inden for stikkontakter og rammer til stikkontakter. Her kan vi tilbyde unikke og moderne løsninger, som ikke kun vil bringe nyt liv til dine stikkontakter, men til hele din bolig.
Med vores mangeårige erfaring i faget, står vi naturligvis også til rådighed for vejledning og rådgivning. Vi har ekspertise inden for en lang række områder inden for elektrikerfaget, og byder gerne ind med vores erfaring og viden.

Du kan selvfølgelig regne med, at vi altid overholder de aftaler, vi indgår, og kommer til den aftalte tid. Alt, hvad vi foretager os, sker efter best practice og efter gældende love og regler. Du er med andre ord sikret elektrikerarbejde af høj kvalitet, når du vælger os.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på din el-udfordring, eller hvis du blot ønsker en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

8 års Erfaring
Fleksibilitet & kvalitet
Samarbejdspartnere

Kontakt os i dag


  Prøv os - mærk forskellen

  El arbejde i hjemmet

  Der er mange el opgaver i hjemmet hvor det vil være nemmere at få en elektriker til at udfører det. Med vores 8 års erfaring udfører vi effektiv løsning, som bygger på kvalitet og dine behov.

  De opgaver vi har udført utallige gange kan du se nedenfor.

  Elektriker i Taastrup med stor erfaring

  Hos El Rammeteknik har flere års erfaring inden for elektrikerfaget og kan derfor udføre alle former for el-opgaver. Vi udfører bl.a. elinstallationer, el-renovering, reparation, vedligehold og service på følgende elektrikeropgaver:

  • Udskiftning af stikkontakter
  • Indendørs- og udendørsbelysning
  • Installation af elektriske apparater, herunder hårde hvidevarer
  • Ny eltavle
  • Varmepumpe
  • Solcelleanlæg
  • Alarmsystemer, herunder tyverialarm og videoovervågning
  • Ladestander
  • El-tjek
  • Data- og internetinstallationer
  • Energioptimering

  … og meget, meget mere. Vi kan kort sagt hjælpe dig med alle tænkelige el-opgaver – store som små.

  Indhent et tilbud