Vi ligger hånd om den sidste detalje

Elektriker - Vallensbæk

Har du brug for en dygtig elektriker i Vallensbæk? Så kan du roligt ringe til El Rammeteknik på tlf. 49 40 49 78. Med base i Glostrup, under et kvarters kørsel fra Vallensbæk, kan vi hurtigt komme hjem til dig og hjælpe dig med din el-udfordring – uanset om den er stor eller lille. Vi servicerer både private, erhverv og offentlige institutioner, og kan hjælpe med alt inden for elektrikerfaget.

Lokal elektriker i Vallensbæk med fokus på god kundeservice

El Rammeteknik er en lokalforankret elektriker, men vi kører på hele Sjælland, herunder naturligvis Vallensbæk og omegn, hvor vi servicerer en bred kundekreds af både private, erhverv og offentlige institutioner.

Vores mål er at levere el-arbejde af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser og med en førsteklasses kundeservice. Vi lægger desuden vægt på unikke og skræddersyede løsninger, som tilpasses vores kunders unikke ønsker og behov.

At yde en god service til vores kunder i lokalområdet, ligger os meget på sinde. Vi går aldrig på kompromis med hverken materialer eller service, og vi sørger altid for, at du med under hele forløbet – lige fra den første kontakt til det færdige resultat. På den måde sikrer vi, at du får det resultat, du havde forestillet dig.

Derfor sørger vi altid for, at have en løbende dialog med vores kunder. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem.

Du kan altid regne med, at vi overholder de aftaler, vi indgår, og at vi kommer til tiden.
Vi ser os selv som et moderne elektrikerfirma, som altid er opdateret på de nyeste teknologier og tendenser inden for branchen. På den måde kan vi nemlig tilbyde vores kunder de bedste, smarteste og mest moderne løsninger.

Har du brug for en kompetent og servicemindet elektriker i Vallensbæk eller omegn? Så kontakt os allerede i dag. Vi udarbejder gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på din el-udfordring, så du har en idé om, hvad det vil koste. Vi sørger altid for, at skræddersy en løsning, som passer til dine behov, ønsker og ikke mindst budget.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at samarbejde med dig!

8 års Erfaring
Fleksibilitet & kvalitet
Samarbejdspartnere

Kontakt os i dag


  Prøv os - mærk forskellen

  El arbejde i hjemmet

  Der er mange el opgaver i hjemmet hvor det vil være nemmere at få en elektriker til at udfører det. Med vores 8 års erfaring udfører vi effektiv løsning, som bygger på kvalitet og dine behov.

  De opgaver vi har udført utallige gange kan du se nedenfor.

  Elektriker med brede kompetencer

  Hos El Rammeteknik har vi flere års erfaring inden for elektrikerfaget, og kan derfor hjælpe dig med både mindre el-opgaver og større projekter. Vi laver bl.a. opgaver inden for:
  • LED belysning
  • Installation af solcelleanlæg
  • Videoovervågning
  • Ladestander
  • Opsætning af nye stikkontakter og rammer til stikkontakter
  • El-tjek
  • Tele-, kommunikation- og datainstallationer
  • El-renovation
  • Energioptimering
  • Installation af elektriske apparater
  … og meget, meget mere.

  Vi kan med andre ord hjælpe dig med alle former for el-udfordringer, og sørger altid for, at får en løsning, som er skræddersyet til dine behov og ønsker.
  Vi har særligt specialiseret os i stikkontakter og rammer til stikkontakter, hvor vi tilbyder moderne og unikke løsninger, som med garanti vil give hele din bolig et frisk pust.
  Vi kan naturligvis også være behjælpelige med både reparation og vedligehold af dine elektriske installationer.

  Indhent et tilbud